Wash, peel and core the apples. Thaw the dough at room temperature. Prepare a baking sheet and parchment paper.
Яблоки вымойте, почистите и удалите сердцевину. Разморозьте тесто при комнатной температуре. Приготовьте противень и пергаментную бумагу.
Make the filling. Cut the apples into small cubes and mix with sugar, 1 tbsp. flour and cinnamon. Mix thoroughly and let the mixture sit for 20 minutes.
Сделайте начинку. Нарежьте яблоки маленькими кубиками и смешайте с сахаром, 1 ст.л. муки и корицей. Тщательно перемешайте и дайте смеси постоять 20 минут.
Roll up the roll. Sprinkle the rest of the flour on the table and roll out the dough into a rectangle. Step back 3-5 cm from one edge and lay out the filling. Roll the roll tightly, but do it carefully so that the dough does not get damaged.
Сверните рулет. Посыпьте стол остатками муки и раскатайте на ней тесто в форме прямоугольника. Отступите от одного края 3-5 см и выложите начинку. Плотно сверните рулет, но делайте это аккуратно, чтобы тесто не повредилось.
Prepare the strudel. Preheat the oven to 180 degrees and beat the egg at this time. Place the strudel on a baking sheet covered with parchment paper and brush with egg. Place the strudel in the oven and bake for 30-40 minutes until golden brown.
Приготовьте штрудель. Поставьте духовку разогреваться до 180 градусов и в это время взбейте яйцо. Штрудель уложите на противень, застеленный пергаментной бумагой, смажьте яйцом. Поместите штрудель в духовку и выпекайте в течение 30-40 минут до румяной корочки.
To make your puff pastry strudel sweeter and prettier, drizzle it with chocolate syrup and serve with a scoop of ice cream.
Чтобы сделать штрудель из слоеного теста слаще и красивее, полейте его шоколадным сиропом и подавайте с шариком мороженого.