Prepare ingredients for strudel with cottage cheese. Thaw the puff pastry. Break one egg into a bowl and mix thoroughly until smooth. Prepare a baking sheet. Turn the oven on 180 degrees. Tip: Thaw the dough in stages. First, transfer it from the freezer to the refrigerator for 1 hour. Then remove the packaging and place the dough on a floured board or table. At room temperature it will thaw completely in about 2 hours. Until this time, it is better not to try to separate the sheets from each other.
Подготовьте продукты для штруделя с творогом. Разморозьте слоеное тесто. Разбейте одно яйцо в миску и тщательно перемешайте до однородности. Приготовьте противень. Включите духовку на 180 градусов. Совет: Размораживайте тесто поэтапно. Сначала переложите его на 1 час из морозилки в холодильник. Затем снимите упаковку и положите тесто на посыпанную мукой дощечку или стол. При комнатной температуре оно полностью оттает, примерно за 2 часа. До этого времени лучше не пытаться отделить листы друг от друга.
Prepare the filling. Mix cottage cheese with sugar, vanilla, one egg.
Подготовьте начинку. Смешайте творог с сахаром, ванилином, одним яйцом.
Form the strudel and bake it. Stretch the defrosted layer a little on a baking sheet with your hands and grease with oil. Place the filling on top. Cut the second layer into strips 3-4 cm wide. Place them evenly on the filling. Brush the top with the remaining egg. Press the edges of the pie lightly together with your fingers or the tip of a fork. Bake the curd strudel in the oven at 180 degrees for 15-20 minutes.
Сформируйте штрудель и запеките его. Размороженный пласт немного растяните на противне руками, смажьте маслом. Сверху выложите начинку. Второй пласт нарежьте на полоски шириной 3-4 см. Поместите их равномерно на начинку. Смажьте сверху оставшимся яйцом. Края пирога слегка прижмите друг к другу пальцами или кончиком вилки. Запеките творожный штрудель в духовке при 180 градусах 15-20 минут.
Let the curd strudel cool well before serving. Sprinkle powdered sugar on top.
Перед подачей дайте творожному штруделю хорошо остыть. Сверху посыпьте сахарной пудрой.