Thaw puff pastry at room temperature. Peel the onions and potatoes and rinse. Finely chop the onion. Wash the greens, pat dry on paper towels and chop finely. Rinse the egg and dry with a paper towel. Prepare a baking sheet and parchment paper.
Разморозьте слоеное тесто при комнатной температуре. Очистите лук и картофель от кожуры, промойте. Лук мелко нарежьте. Вымойте зелень, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Промойте яйцо и просушите бумажным полотенцем. Приготовьте противень и пергаментную бумагу.
Make the filling. Boil the potatoes for 20 minutes until tender, then puree them. Add chopped herbs, salt and pepper to the minced meat, stir. Fry the onion in vegetable oil in a frying pan for 5-7 minutes. Add the minced meat, stir, continue frying with the onion until all the liquid has evaporated. Place the minced meat on a plate and let cool.
Сделайте начинку. Отварите картофель в течение 20 минут до готовности, измельчите его в пюре. Добавьте в фарш измельченную зелень, соль и перец, перемешайте. На сковороде в растительном масле обжарьте лук 5-7 минут. Добавьте фарш, перемешайте, продолжайте обжаривать с луком, пока не выпарится вся жидкость. Выложите фарш на тарелку, дайте остыть.
Prepare the strudel. Cut the puff pastry into 2 parts. Sprinkle the table with flour and roll out the dough. Make a strudel from each half of the dough. Coat the dough layer with butter. Then evenly spread the filling - potatoes and minced meat. Roll into a tight roll. Line a baking sheet with parchment. Carefully transfer the strudels to a baking sheet. Separate the yolk from the white. Mix the yolk with milk. Brush the baking surface with a silicone brush. Preheat the oven to 170 degrees and bake for 60 minutes.
Приготовьте штрудель. Слоеное тесто разрежьте на 2 части. Посыпьте стол мукой, раскатайте тесто. Сделайте по штруделю из каждой половины теста. Слой теста промажьте сливочным маслом. Затем выложите равномерно начинку — картофель и фарш. Скатайте в плотный рулет. Застелите противень пергаментом. Аккуратно перенесите штрудели на противень. Отделите желток от белка. Желток размешайте с молоком. Смажьте поверхность выпечки при помощи силиконовой кисточки. Разогрейте духовку до 170 градусов и выпекайте 60 минут.
Cut the potato strudel into portions and serve with your favorite sauce.
Разрежьте штрудель с картошкой на порционные кусочки и подавайте с любимым соусом.