Prepare all ingredients for cooking. Wash the lemons and herbs, peel the garlic, squeeze through a press. Grate the ginger on a fine grater. Chop the cilantro.
Подготовьте все продукты для приготовления. Вымойте лимоны и зелень, почистите чеснок, выдавите через пресс. Натрите имбирь на мелкой терке. Кинзу порубите.
Prepare the dressing. Squeeze the juice from the lemons. Add soy sauce and grapeseed oil to the lemon juice and stir. Add garlic to the mixture. Add ginger to the container with the mixture. Add salt and pepper, stir. Add coarsely chopped cilantro leaves to the resulting dressing.
Приготовьте заправку. Выжмите сок из лимонов. Добавьте к лимонному соку соевый соус и виноградное масло, перемешайте. Чеснок добавьте к смеси. Имбирь добавьте в емкость со смесью. Посолите и поперчите, перемешайте. Добавьте к получившейся заправке крупно порубленные листья кинзы.
Cut the scallops into thin slices and pour the dressing over them.
Нарежьте тонкими ломтиками морские гребешки, залейте их заправкой.
Scallop ceviche can be served immediately after cooking, but if you leave the dish to marinate for literally 5 minutes, the recipe will sparkle with new colors.
Севиче из гребешка можно подавать сразу после приготовления, но если оставить блюдо помариноваться буквально на 5 минут, то рецепт заиграет новыми красками.