Prepare all ingredients for cooking. Wash citrus fruits, tomatoes and herbs. Peel the onion and cut into thin half rings. Cut the tomatoes and bell peppers into small cubes. Cut the olives into medium-thick rings, the chili pepper into thin rings. Cut the salmon into small pieces.
Подготовьте все продукты для приготовления. Вымойте цитрусовые, томаты и зелень. Очистите лук и нарежьте тонкими полукольцами. Нарежьте помидоры и болгарский перец некрупными кубиками. Порежьте оливки колечками средней толщины, перец чили — тонкими колечками. Порежьте лосось некрупными кусочками.
Prepare the ceviche. Squeeze the lime and lemon juice and pour it over the sliced fish. Sprinkle the onion with salt and crush it a little with your hands. Combine all chopped ingredients with fish, salt and pepper to taste.
Приготовьте севиче. Выжмите сок лайма и лимона, полейте им нарезанную рыбу. Посыпьте лук солью, немного подавите руками. Соедините все нарезанные ингредиенты с рыбой, посолите и поперчите по вкусу.
Make a gas station. Squeeze the juice from the oranges and pour it over the salmon ceviche. Before serving, sprinkle the dish with coarsely chopped cilantro.
Сделайте заправку. Выжмите сок из апельсинов, полейте им севиче из лосося. Перед подачей посыпьте блюдо крупно нарезанной кинзой.
If you want the salmon ceviche to have an even richer flavor, let it sit for 15 minutes after combining all the ingredients. Then tomatoes, peppers and herbs will be saturated with a rich citrus aroma.
Если хотите, чтобы севиче из лосося приобрело еще более насыщенный вкус, дайте ему настояться 15 минут после соединения всех ингредиентов. Тогда томаты, перцы и зелень пропитаются насыщенным цитрусовым ароматом.