Prepare all ingredients for cooking. Wash limes, lemons and herbs. Chop the cilantro very finely. Cut the chili pepper into thin rings. Peel the shallots and cut them into thin half rings. If you have frozen tuna fillets, defrost them before cooking. Cut the tuna into small cubes.
Подготовьте все продукты для приготовления. Вымойте лаймы, лимоны и зелень. Очень мелко нарежьте кинзу. Нарежьте перец чили тонкими кольцами. Почистите шук-шалот, нарежьте его тонкими полукольцами. Если у вас замороженное филе тунца, разморозьте его перед началом приготовления. Нарежьте тунец небольшими кубиками.
Marinate the tuna. Squeeze the juice from the limes and lemons into separate cups. Place the tuna in a deep bowl. Pour in the lemon juice and half the lime juice and stir. Mix shallots with cilantro and chili pepper, and drizzle with remaining lime juice. Combine tuna with onion, pepper and cilantro, place tuna ceviche in a sealable container and refrigerate for 1 hour.
Замаринуйте тунца. Выжмите сок из лаймов и лимонов в разные чашки. Сложите тунца в глубокую миску. Полейте соком лимона и половиной сока лаймов, перемешайте. Смешайте шалот с кинзой и перцем чили, полейте оставшимся соком лайма. Соедините тунца с луком, перцем и кинзой, сложите севиче из тунца в закрывающуюся емкость и поставьте в холодильник на 1 час.
Prepare the dressing. Mix soy sauce, sesame oil, grapeseed oil and maple syrup. After the salmon ceviche has steeped, spread the salad mix, place the tuna on top, and pour the dressing over it.
Подготовьте заправку. Смешайте соевый соус, кунжутное масло, виноградное масло и кленовый сироп. После того, как севиче из лосоя настоится, разложите салатный микс, сверху выложите тунец, полейте заправкой.
To serve tuna ceviche, you can use small clay or porcelain bowls. This dish is perfect for a romantic date or a gastronomic party with friends.
Для подачи севиче из тунца можно использовать небольшие пиалы из глины или фарфора. Это блюдо отлично подойдет для романтического свидания или гастрономической вечеринки с друзьями.