Arrange all the ingredients conveniently. Boil the chicken fillet for about 20 minutes. Wash and clean the mushrooms. Peel the onions. Prepare two frying pans.
Разложите удобно все ингредиенты. Отварите куриное филе около 20 минут. Помойте и очистите грибы. Репчатый лук очистите от кожуры. Подготовьте две сковороды.
Start cooking the julienne. First, chop the onions. Finely chop the champignons. Chop the boiled chicken fillet into small pieces.
Начните готовить жюльен. Для начала измельчите репчатый лук. Мелко нарежьте шампиньоны. Покрошите отваренное куриное филе на мелкие кусочки.
Pour 1 tbsp into a heated frying pan. l. vegetable oil. Fry chopped onion in it. Add chopped mushrooms to the pan. Fry them for about 10-15 minutes until the liquid has evaporated.
На разогретую сковородку вылейте 1 ст. л. растительного масла. Обжарьте в нем измельченный лук. Добавьте в сковороду нарезанные грибы. Жарьте их около 10-15 минут до тех пор, пока не испарится жидкость.
Assemble the filling. Add chicken fillet to the fried onions and mushrooms, add salt and pepper to taste, and stir. Fry for 1-2 minutes. Remove from stove.
Соберите начинку. Добавьте к обжаренному луку с грибами куриное филе, посолите и поперчите по вкусу, перемешайте. Обжаривайте 1-2 минуты. Снимите с плиты.
Prepare the julienne sauce. Pour 1 tbsp into the second pan. l. vegetable oil and fry the flour in it until golden brown. Pour in cream or sour cream, salt and pepper and bring to a boil.
Приготовьте соус для жюльена. На вторую сковороду налейте 1 ст. л. растительного масла и обжарьте в нем муку до золотистого цвета. Влейте сливки или сметану, посолите, поперчите и доведите до кипения.
Add chicken with onions and mushrooms to the sauce, stir, turn off the heat.
В соус добавьте курицу с луком и грибами, перемешайте, выключите огонь.
Grate the hard cheese onto a coarse grater. Place the prepared filling into tartlets and sprinkle with grated cheese.
Натрите твердый сыр на крупную терку. Приготовленную начинку разложите в тарталетки и посыпьте тертым сыром.
Place the pieces on a baking sheet and bake in the oven until golden brown at 180°C.
Выложите заготовки на противень и запекайте в духовке до золотистого цвета при температуре 180 °С.
Before serving the julienne, wash and dry the green lettuce leaves, place them on the bottom of the plate and place the finished julienne tartlets.
Перед подачей жюльена помойте и высушите зеленые листья салата, положите их на дно тарелки и выложите готовые тарталетки с жюльеном.