Wash all vegetables. Peel the onions. Set the oven to preheat to 200°C.
Помойте все овощи. Репчатый лук очистите. Поставьте духовку разогреваться до 200°С.
Cut the cherry tomatoes in half.
Порежьте помидоры черри пополам.
Cut the bell pepper into small pieces.
Болгарский перец нарежьте небольшими кусочками.
Cut the onion into medium cubes.
Репчатый лук нарежьте средними кубиками.
Also cut the zucchini into small 1 cm cubes.
Кабачок нарежьте также небольшими кубиками размером 1 см.
Cut the champignons into slices.
Шампиньоны нарежьте ломтиками.
In a deep bowl, combine onion, zucchini, bell pepper, champignons and cherry tomatoes. Pour vegetable oil over the vegetables, add salt and pepper and stir.
В глубокой чаше смешайте лук, кабачок, перец болгарский, шампиньоны и черри. Полейте овощи растительным маслом, посолите, поперчите и перемешайте.
Cover a baking sheet with foil, place the vegetables and smooth out. Send them to bake in the oven for 10-15 minutes at 200°C.
Застелите противень фольгой, выложите овощи и разровняйте. Отправьте их запекаться в духовку на 10-15 минут при температуре 200°С.
Boil water and salt it a little. Add couscous and cover with a lid. In 5-10 minutes the cereal will be ready.
Вскипятите воду и посолите ее немного. Всыпьте кус-кус и накройте крышкой. Через 5-10 минут крупа будет готова.
Place the finished couscous in a bowl.
Готовый кус-кус выложите в миску.
Add the roasted vegetables to the couscous and stir to combine.
Добавьте запечённые овощи к кус-кусу и перемешайте.
Couscous with vegetables is ready. Bon appetit.
Кус-кус с овощами готов. Приятного аппетита.