Thaw scallops in the refrigerator if necessary. Then rinse in cold water and cut in half. Finely chop the onion and garlic. Finely chop the greens. Grate the cheese on a fine grater.
Гребешки при необходимости разморозьте в холодильнике. Затем промойте в холодной воде, разрежьте пополам. Лук и чеснок мелко нарежьте. Зелень мелко порубите. Сыр натрите на мелкой терке.
Start cooking vegetables. Pour a small amount of oil into a hot frying pan and add onion and garlic. Fry over medium heat until golden brown, 1-2 minutes.
Приступите к приготовлению овощей. На раскаленную сковороду налейте небольшое количество масла и выложите лук и чеснок. Обжарьте на среднем огне до золотистого цвета 1-2 минуты.
Sauté scallop meat in wine. Add scallops to onion and garlic. Add salt and pepper to taste and cook for 2-4 minutes. Pour in white wine and wait for it to evaporate.
Обжарьте мясо гребешков в вине. К луку и чесноку добавьте гребешки. Посолите, поперчите по вкусу и готовьте 2-4 минуты. Налейте белого вина и подождите, пока оно испарится.
Stew scallops in cream and cheese. Pour cream into the pan and reduce heat. Add parsley and Parmesan cheese. Bring the dish to a boil, cook for 2-3 minutes and remove from heat.
Потушите гребешки в сливках с сыром. Влейте в сковороду сливки и убавьте огонь. Добавьте петрушку и сыр пармезан. Доведите блюдо до кипения, готовьте 2-3 минуты и снимите с огня.
Serve the scallops, garnished with fresh herbs, with a side dish of rice.
Подавайте гребешки, украсив их свежей зеленью, с гарниром из риса.