Place all ingredients conveniently. Peel the onions and potatoes. Wash and clean the mushrooms from skin and sand.
Разместите удобно все ингредиенты. Очистите лук и картофель от кожуры. Помойте и очистите грибы от кожицы и песка.
Start preparing the filling for the mushroom roll. Cut the peeled onion into cubes, fry it until half cooked in a frying pan in vegetable oil (2 tbsp is enough).
Начните готовить начинку для рулета с грибами. Очищенный лук нарежьте кубиками, обжарьте его до полуготовности в сковороде на растительном масле (достаточно 2 ст.л.).
Add 600 g of frozen forest mushrooms to the pan with the onions. Fry them for 7-8 minutes. Add salt and pepper to taste. Remove the pan from the heat and cool the filling.
Добавьте в сковороду к луку 600 г замороженных лесных грибов. Обжарьте их в течение 7-8 минут. Добавьте по вкусу соль и перец. Уберите сковородку с огня, охладите начинку.
Now move on to the potato roll base. Boil the potatoes in salted water for 20-25 minutes, drain the water and mash them into a puree. Add 3 tbsp. l. wheat flour. Stir well.
Теперь приступайте к картофельной основе для рулета. Отварите картофель в подсоленной воде 20-25 минут, слейте воду и разомните его в пюре. Добавьте 3 ст. л. пшеничной муки. Хорошо размешайте.
Grate a block of hard cheese onto a coarse grater.
Натрите на крупную терку брусок твердого сыра.
Assemble the roll. Line a baking sheet with baking parchment and lightly grease it with vegetable oil. Spread the mashed potatoes 1 cm thick over the parchment. Spread the cheese on top, over the entire surface of the potato mass. Add the mushrooms fried with onions and distribute evenly.
Соберите рулет. Застелите противень пергаментом для выпекания и немного смажьте его растительным маслом. По пергаменту распределите картофельное пюре толщиной 1 см. Сверху, по всей поверхности картофельной массы, распределите сыр. Выложите обжаренные с луком грибы и равномерно распределите.
Using parchment, wrap the roll and place it seam side down. Grease the surface with yolk to form a golden brown crust when baking. Bake the roll in the oven for 25-30 minutes at 200°C.
С помощью пергамента заверните рулет и положите его швом вниз. Поверхность смажьте желтком, чтобы при запекании образовалась румяная корочка. Запеките рулет в духовке 25-30 минут при температуре 200 °С.
The hot roll can be served with your favorite salad. Cut the roll into portions and place on plates.
Горячий рулет можно подать с любимым салатом. Разрежьте рулет на порционные куски и разложите по тарелкам.