Rinse the chicken fillet and pat dry with a paper towel. Prepare a grill pan.
Промойте куриное филе и промокните его бумажным полотенцем. Приготовьте сковороду-гриль.
Prepare the meat. Cut the chicken fillet into steaks of equal thickness. Beat lightly with a kitchen hammer. Add salt and pepper to the meat to taste, brush with vegetable oil.
Подготовьте мясо. Разрежьте куриное филе на стейки равной толщины. Слегка отбейте при помощи кухонного молоточка. Добавьте к мясу соль и перец по вкусу, смажьте растительным маслом.
Prepare the steak. Heat a grill pan over heat. Place the steaks in the pan and fry over medium heat for 5-7 minutes on each side.
Приготовьте бифштекс. Разогрейте на огне сковороду-гриль. Выложите стейки на сковороду и обжарьте на среднем огне по 5-7 минут с каждой стороны.
Serve hot chicken steak with aromatic garlic sauce and cherry tomatoes.
Горячий бифштекс из курицы подавайте с ароматным чесночным соусом и помидорами черри.