Open the can of corn with a can opener and drain the liquid. Peel the onion and rinse with water. Boil potatoes and carrots in their skins.
Откройте консервным ключом банку с кукурузой, слейте жидкость. Очистите лук от кожуры, промойте водой. Картофель и морковь отварите в мундире.
Chop the vegetables. Finely chop the onion. Peel the pre-boiled carrots and potatoes and grate them on a coarse grater.
Измельчите овощи. Лук мелко порубите. Заранее отваренные морковь и картофель очистите от кожуры и натрите на крупной терке.
Prepare the onions. Fry the onion in a frying pan with vegetable oil until transparent, 3-4 minutes, stirring.
Приготовьте лук. Обжарьте лук на сковороде с растительным маслом до прозрачности 3-4 минуты, помешивая.
Prepare the steak. Place onions, carrots and potatoes in a deep bowl, add salt, pepper and stir. Form 3 cakes from the mixture, place 1 tsp in the middle of each. corn. Shape the flatbread into a steak shape. Place flour on a saucer and roll the cutlets in flour. Fry the flatbreads in a preheated frying pan with vegetable oil on both sides over medium heat for 3-4 minutes until golden brown.
Приготовьте бифштекс. В глубокую миску выложите лук, морковь и картофель, посолите, поперчите и перемешайте. Сформируйте из массы 3 лепешки, в середину каждой положите по 1 ч.л. кукурузы. Придайте лепешке форму бифштекса. Насыпьте муку на блюдце, обваляйте котлеты в муке. Обжарьте лепешки на разогретой сковороде с растительным маслом с двух сторон на среднем огне по 3-4 минуты до румяной корочки.
Serve potato steak with sour cream.
Картофельный бифштекс подайте к столу со сметаной.