Rinse the meat and pat dry with a paper towel. Prepare the electric grill.
Промойте мясо и промокните бумажным полотенцем. Приготовьте электрогриль.
Prepare the steaks. Remove films of fat from a piece of meat with a knife. Cut it into steaks 2 cm thick. Salt and pepper the meat, brush the steaks with vegetable oil. Leave at room temperature for 15 minutes.
Подготовьте стейки. Снимите ножом пленочки жира с куска мяса. Разрежьте его на стейки толщиной 2 см. Посолите и поперчите мясо, смажьте стейки растительным маслом. Оставьте при комнатной температуре на 15 минут.
Prepare the steak. Heat the grill, place the meat on the grill and cook for 2 minutes on each side. Remove meat from grill and serve.
Приготовьте бифштекс. Нагрейте гриль, выложите мясо на решетку и обжарьте по 2 минуты с каждой стороны. Снимите мясо с гриля и подайте к столу.
Serve the finished juicy steak with plenty of herbs, fresh vegetables, sauce and grain mustard.
Готовый сочный бифштекс подавайте с большим количеством зелени, свежих овощей, соусом и зерновой горчицей.