Rinse the meat, pat dry with a paper towel, pass through a meat grinder or grind in a blender. Rinse the egg and tomato under running water and pat dry with a paper towel. Cut the tomato into rings. Peel the onion and chop with a knife. Grate the cheese on a coarse grater. Prepare a baking sheet and parchment paper. To serve, wash the green onions, pat dry on paper towels and chop. Preheat the oven to 180 degrees.
Мясо промойте, промокните бумажным полотенцем, пропустите через мясорубку или измельчите в блендере. Яйцо и помидор промойте под проточной водой, промокните бумажным полотенцем. Помидор порежьте кольцами. Лук очистите от шелухи и измельчите ножом. Сыр натрите на крупной терке. Приготовьте противень, пергаментную бумагу. Зеленый лук для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и измельчите. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the minced meat. Place the meat and onion in a deep bowl, beat in the egg, salt and pepper, and mix.
Приготовьте фарш. В глубокую миску сложите мясо, лук, вбейте яйцо, посолите, поперчите, перемешайте.
Prepare the steak. Form into round cakes. Cover a baking sheet with parchment and place the cutlets. Place a slice of tomato on top and sprinkle with cheese. Place in an oven preheated to 180 degrees for 20 minutes.
Приготовьте бифштекс. Сформируйте круглые лепешки. Застелите противень пергаментом, выложите котлеты. Сверху положите по ломтику помидора и посыпьте сыром. Поставьте в разогретую до 180 градусов духовку на 20 минут.
Sprinkle steak with cheese with chopped green onions before serving.
Бифштекс с сыром перед подачей посыпьте измельченным зеленым луком.