Rinse the meat, pat dry with a paper towel and finely chop with a sharp knife. Wash the egg and tomato, pat dry with a paper towel. Peel the onion, wash and chop. Prepare a heat-resistant baking sheet and parchment paper. Turn the oven on 180 degrees.
Промойте мясо, промокните бумажным полотенцем и мелко порубите острым ножом. Яйцо и помидор вымойте, промокните бумажным полотенцем. Лук очистите от кожуры, вымойте и измельчите. Приготовьте жаропрочный противень, пергаментную бумагу. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the minced meat. Place chopped meat and onion in a deep bowl, beat in 2 eggs, add salt and pepper, mix thoroughly.
Приготовьте фарш. В глубокую миску положите измельченное мясо, лук, вбейте 2 яйца, посолите и поперчите, тщательно перемешайте.
Form steaks. Form cutlets, make them flat, 0.5 cm thick. Beat 2 eggs with a fork. Place flour on a plate. Roll each cutlet in flour and dip in egg.
Сформируйте бифштексы. Сформируйте котлеты, сделайте их плоскими, толщиной 0,5 см. Взбейте 2 яйца вилкой. Муку насыпьте на тарелку. Каждую котлету обваляйте в муке, обмакните в яйцо.
Bake the steaks in the oven. Line a baking sheet with parchment and place the cutlets on the baking sheet. Place in an oven preheated to 180 degrees for 25 minutes.
Запеките бифштексы в духовке. Противень застелите пергаментом, выложите котлеты на противень. Поставьте в разогретую до 180 градусов духовку на 25 минут.
Serve the steak with a vegetable salad of fresh tomatoes, cucumbers and green onions, dressed with vegetable oil.
Бифштекс подавайте с овощным салатом из свежих помидоров, огурцов и зеленого лука, заправленный растительным маслом.