Prepare the meat: rinse the pork, pat it dry with a paper towel, and chop finely with a sharp knife. The meat should be minced, not minced. Peel and rinse the onion, wash the egg and pat dry with a paper towel.
Подготовьте мясо: промойте свинину, промокните его бумажным полотенцем, мелко порубите острым ножом. Мясо должно получиться рубленое, а не фарш. Очистите лук от кожуры и ополосните, вымойте яйцо и промокните бумажным полотенцем.
The meat should be mixed with minced meat. Grind the onion in a blender, mix with meat, milk, egg, pepper and put the mixture in the refrigerator for 15 minutes.
Мясо следует смешать с фаршем. В блендере измельчите луковицу, смешайте с мясом, молоком, яйцом, перцем и поставьте смесь в холодильник на 15 минут.
Before frying, form round patties with your hands. Over high heat, fry the cutlets on both sides for 2 minutes, then reduce the heat and fry the cutlets for another 3 minutes.
Перед жаркой сформируйте руками круглые котлеты. На сильном огне обжарьте котлеты с двух сторон по 2 минуты, затем уменьшите огонь и жарьте котлеты еще 3 минуты.
Any side dish goes with steak: mashed potatoes, pasta, steamed vegetables.
С бифштексом сочетается любой гарнир: картофельное пюре, макароны, овощи на пару.