Peel the onion.
Почистите лук.
Prepare the minced meat. Shred the meat with a knife. Cut the onion into small cubes. Add salt and pepper. The minced meat needs to be kneaded well and beaten. Place the minced meat in the refrigerator for 15-30 minutes.
Приготовьте фарш. Измельчите мясо ножом. Лук нарежьте мелкими кубиками. Добавьте соль и перец. Фарш нужно хорошо обмять и отбить. Поставьте фарш в холодильник на 15-30 минут.
Form steaks. Form a ball from 2-3 tablespoons of minced meat. Press down lightly with the back of a knife to reduce its thickness to about 1.5 cm. Form the steak into a round shape. Fry the steaks for 5-6 minutes on each side.
Сформируйте бифштексы. Сформируйте шарик из 2-3 столовых ложек фарша. Слегка придавите его тыльной стороной ножа, чтобы его толщина уменьшилась примерно до 1,5 см. Придайте бифштексу округлую форму. Обжарьте бифштексы по 5-6 минут с каждой стороны.
Serve the steak as a hamburger.
Подавайте бифштекс в виде гамбургера.