If you use frozen minced meat, you must first defrost it completely.
Если вы используете замороженный фарш, необходимо его предварительно полностью разморозить.
Prepare the minced meat. Cut the onion into small cubes. Mix chopped onion with ground beef. Add salt and pepper. Beat the minced meat. Place the minced meat in the refrigerator for 15-30 minutes.
Приготовьте фарш. Лук нарежьте мелкими кубиками. Смешайте нарезанный лук с говяжим фаршем. Добавьте соль и перец. Отбейте фарш. Поставьте фарш в холодильник на 15-30 минут.
Form steaks. Form a ball from 2-3 tablespoons of minced meat. You can use a cooking ring, the thickness of the steak is up to about 1.5 cm. Give the steak a rounded shape. Fry the steaks for 5-6 minutes on each side.
Сформируйте бифштексы. Сформируйте шарик из 2-3 столовых ложек фарша. Можно использовать кулинарное кольцо, толщина бифштекса примерно до 1,5 см. Придайте бифштексу округлую форму. Обжарьте бифштексы по 5-6 минут с каждой стороны.
Serve the steak as a hamburger.
Подавайте бифштекс в виде гамбургера.