Wash the chicken under running water. Wash the bell pepper. Remove the tail and seeds. Cut into small cubes. Wash the dill, dry and chop finely. Prepare a saucepan, cling film and a clean 1.5 liter plastic bottle. Cut off the top of the bottle with scissors.
Вымойте курицу под проточной водой. Вымойте болгарский перец. Удалите хвостик и семена. Нарежьте мелкими кубиками. Вымойте укроп, обсушите и нарежьте мелко. Подготовьте сотейник, пищевую пленку и чистую пластиковую бутылку объемом 1,5 л. У бутылки ножницами обрежьте верхнюю часть.
Boil the chicken. Pour cold water over the chicken and place the pan over high heat. Add 3 teaspoons salt and bring to a boil. Skim off the foam and reduce the heat to medium. Cook for 50 minutes covered.
Сварите курицу. Залейте курицу холодной водой, поставьте кастрюлю на сильный огонь. Добавьте 3 чайные ложки соли и доведите до кипения. Снимите пену и уменьшите огонь до среднего. Варите 50 минут под крышкой.
Prepare the gelatin base. Place chicken in a bowl to cool slightly. Measure out 1 cup of broth, pour into a saucepan and let cool slightly. Add gelatin and stir. Leave to swell for 40 minutes.
Приготовьте желатиновую основу. Выложите курицу в миску, чтобы она немного остыла. Отмерьте 1 стакан бульона, вылейте в сотейник и дайте немного стыть. Добавьте желатин и перемешайте. Оставьте набухать на 40 минут.
Prepare the meat and vegetables. Separate the chicken meat from the bones and use a knife to chop it as finely as possible. Place in a deep clean bowl, add dill, bell pepper, 1 teaspoon salt and pepper. Mix well.
Приготовьте мясо и овощи. Отделите куриное мясо от костей и нарежьте при помощи ножа как можно мельче. Отправьте в глубокую чистую миску, добавьте укроп, болгарский перец, 1 чайную ложку соли и перец. Хорошо перемешайте.
Combine meat with gelatin. Place the saucepan with gelatin over medium heat. Heat, stirring constantly, until the gelatin dissolves, but do not bring to a boil. Then pour the mixture into the chicken meat with pepper and herbs and stir.
Соедините мясо с желатином. Поставьте сотейник с желатином на средний огонь. Нагревайте, постоянно помешивая, чтобы желатин растворился, до кипения не доводите. Затем влейте смесь в куриное мясо с перцем и зеленью и перемешайте.
Fill the bottle. Transfer the chicken mixture into a bottle and press down with a spoon to remove any voids. Cover the top with cling film. When the workpiece has cooled, put it in the refrigerator for 7 hours. Then carefully cut the bottle with scissors and remove it.
Заполните бутылку. Переложите куриную смесь в бутылку, уплотняйте ложкой, чтобы убрать пустоты. Накройте верх пищевой пленкой. Когда заготовка остынет, поставьте ее в холодильник на 7 часов. Затем аккуратно разрежьте бутылку ножницами и удалите ее.
Cut the sausage into portions. Form sandwiches and serve.
Нарежьте колбасу на порционные кусочки. Сформируйте бутерброды и подавайте к столу.