Prepare a tight bag. Rinse the egg under running water.
Подготовьте плотный пакет. Яйцо промойте под проточной водой.
Take a bowl or any other deep container. Place an unwrapped plastic bag in it.
Возьмите пиалу или любую другую глубокую емкость. Положите в нее развернутый целлофановый пакет.
Grease it with a small amount of vegetable oil.
Смажьте его небольшим количеством растительного масла.
Break an egg into it.
Разбейте в него яйцо.
Roll the egg tightly in the bag to prevent the yolk from leaking. Tie it up.
Плотно сверните яйцо в пакетике, чтобы желток не потек. Завяжите.
Boil water and drop the poached egg into the barely bubbling liquid. Cook for 3 minutes.
Вскипятите воду и опустите яйцо пашот в едва булькающую жидкость. Варите 3 минуты.
Take out the package with the prepared egg. Make a cut and remove the poached egg.
Достаньте пакет с готовым яйцом. Сделайте надрез и извлеките яйцо пашот.
A homemade poached egg recipe does not require the use of any additional ingredients for serving.
Домашний рецепт яйца пашота не подразумевает использование каких-либо дополнительных продуктов для подачи.