Lay out all the ingredients conveniently. Thaw the shrimp. Peel the garlic. Wash and dry the green onions. Prepare your blender.
Выложите удобно все ингредиенты. Разморозьте креветки. Очистите чеснок от кожуры. Помойте и высушите зеленый лук. Подготовьте блендер.
Prepare the shrimp for the filling. To do this, take a frying pan and pour vegetable oil into it. In a preheated frying pan, fry the shrimp for 3-4 minutes. While frying, add a clove of garlic to the oil for flavor.
Приготовьте креветки для начинки. Для этого возьмите сковороду и налейте в нее растительное масло. На разогретой сковородке обжарьте креветки в течение 3-4 минут. Во время жарки добавьте в масло зубчик чеснока для аромата.
Place the fried shrimp on a paper towel and cool slightly. The paper towel will absorb excess oil.
Обжаренные креветки выложите на бумажное полотенце и немного остудите. Бумажное полотенце впитает в себя лишнее масло.
Place the soft curd cheese in a blender with the addition of sour cream or mayonnaise. Add the peeled clove of garlic to the mixture. Beat until smooth. You can add a little salt to the future filling.
Мягкий творожный сыр отправьте в блендер с добавлением сметаны или майонеза. Очищенный зубок чеснока добавьте в смесь. Взбейте до однородной консистенции. Можно немного посолить будущую начинку.
Finely chop the green onions.
Мелко нарежьте перья зеленого лука.
Fill the tartlets with the cheese mixture, place shrimp on top and garnish the appetizer with chopped green onions. Serve to the table.
Тарталетки наполните сырной смесью, сверху положите креветки и украсьте закуску зеленым измельченным луком. Подавайте к столу.
A beautiful appetizer with shrimp topping deserves the attention of gourmets. You can add chopped parsley to the onion. You will get a double charge of vitamins.
Красивая закуска с топингом из креветок заслуживает внимания гурманов. Добавить к луку можно нарезанную зелень петрушки. Получится двойной заряд витаминов.