Prepare the ingredients for the roll. Remove the film from the liver and cut into large pieces. Wash and peel the onions and carrots. Cut the vegetables into cubes. Grate the cheese on a medium grater. Cut the butter into cubes. Finely chop the greens. Cut the olives into rings.
Подготовьте продукты для рулета. Снимите с печени пленку, нарежьте на крупные куски. Помойте и почистите лук и морковь. Нарежьте овощи кубиками. Натрите сыр на средней терке. Нарежьте сливочное масло брусочками. Порубите мелко зелень. Нарежьте колечками оливки.
Boil the liver. Place the liver in boiling salted water. Boil the offal until tender. Beef liver is cooked for 40-45 minutes.
Отварите печень. В кипящую соленую воду опустите печень. Отварите субпродукт до готовности. Говяжья печень варится 40-45 минут.
Prepare the vegetables. Fry onions and carrots in vegetable oil for 10 minutes. Salt and pepper.
Подготовьте овощи. Обжарьте на растительном масле лук и морковь в течение 10 минут. Посолите, поперчите.
Make the base for the roll. Remove the finished liver from the water and place it in a blender bowl along with the fried vegetables. Grind until smooth. Add butter. Mix again with a blender. Spread foil on the table. Lubricate it with vegetable oil. Spread the liver pate in an even layer. Sprinkle grated cheese on it, stepping back 1-2 cm from the edge. Slowly and carefully roll the roll using foil, folding the edges towards you. Refrigerate the dish for 3 hours. After this, carefully remove the foil.
Сделайте основу для рулета. Готовую печень выньте из воды и вместе с обжаренными овощами погрузите в чашу блендера. Измельчите до образования однородной массы. Добавьте сливочное масло. Снова перемешайте блендером. Расстелите на столе фольгу. Смажьте ее растительным маслом. Разложите ровным слоем паштет из печени. На него насыпьте тертый сыр, отступив от края 1-2 см. Медленно и осторожно сверните рулет с помощью фольги, загибая края на себя. Уберите блюдо в холод на 3 часа. После этого аккуратно снимите фольгу.
Before serving, pour a thin stream of mayonnaise over the liver roll, garnish with olive rings and herbs on top.
Перед подачей полейте тонкой струйкой рулет из печени майонезом, украсьте сверху колечками оливок и зеленью.