Rinse the dill with water and dry on paper towels. Rinse the eggs and pat dry with a paper towel.
Укроп промойте водой, подсушите на бумажных полотенцах. Промойте яйца и промокните бумажным полотенцем.
Prepare the batter for the croutons. Beat eggs, add milk, salt and pepper.
Приготовьте кляр для гренок. Взбейте яйца, добавьте молоко, посолите, поперчите.
Soak the bread slices in the batter and fry on both sides in a frying pan with vegetable oil until golden brown, about 2-3 minutes on each side. Place slices of cheese on sandwiches and garnish with a sprig of dill.
Пропитайте ломтики хлеба кляром и обжарьте с обеих сторон на сковороде с растительным маслом до румяной корочки, приблизительно по 2-3 минуты с каждой стороны. Положите на сэндвичи ломтики сыра и украсьте веточкой укропа.
Serve the cheese and dill sandwich with a cup of coffee with milk.
Сэндвич с сыром и укропом подавайте с чашечкой кофе с молоком.