Place all ingredients on the table for convenience. Peel the potatoes. Fill the chickpeas with water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства. Очистите картофель. Нут залейте водой.
Cut all ingredients into large cubes.
Все ингредиенты порежьте крупными кубиками.
Place the chickpeas on the bottom of the pot, the meat on top, then all the other ingredients except the tomatoes. Fill everything with broth.
Выложите на дно горшочка нут, сверху мясо, затем все остальные ингредиенты, кроме помидоров. Залейте все бульоном.
Simmer in the oven for 40-45 minutes, then add tomatoes and herbs and place in the oven for another 5 minutes. Ready!
Томите в духовке в течение 40-45 минут, затем добавьте помидоры и зелень и поставьте в духовку еще на 5 минут. Готово!
Serve the dish with black bread and garlic.
Подайте блюдо с черным хлебом и чесноком.