Wash the chicken fillet, cut into 1.5-2 centimeters thick and dry with paper towels. Wash the greens, dry and finely chop.
Филе курицы вымойте, нарежьте толщиной 1,5-2 сантиметра и обсушите бумажными полотенцами. Зелень вымойте, обсушите и мелко нарубите.
Prepare the meat for frying. To do this, cover a cutting board with cling film, lay out the chicken escalope, cover with cling film and beat it into a thin layer. Do this with all the pieces. Then salt and pepper the chopped meat.
Подготовьте мясо к обжариванию. Для этого застелите разделочную доску пищевой пленкой, выложите куриный эскалоп, накройте пищевой пленкой и отбейте в тонкий пласт. Таким образом поступите со всеми кусочками. Затем посолите и поперчите отбитое мясо.
Fry a chicken escalope. Heat a frying pan, pour in vegetable oil, add a piece of butter and fry the escalopes on each side until cooked, about 3-5 minutes.
Пожарьте эскалоп из курицы. Разогрейте сковороду, влейте растительное масло, положите кусочек сливочного и обжарьте эскалопы с каждой стороны до готовности, приблизительно по 3-5 минут.
Before serving, sprinkle the chicken escalopes with finely chopped herbs.
Перед подачей посыпьте куриные эскалопы мелко нарезанной зеленью.