Prepare the necessary products. Wash the pork, cut into escalopes 1.5-2 centimeters thick and dry with paper towels. Peel, wash and chop the garlic. Wash the eggs.
Подготовьте нужные продукты. Свинину вымойте, нарежьте эскалопы толщиной 1,5-2 сантиметра и обсушите бумажными полотенцами. Чеснок почистите, вымойте и измельчите. Яйца вымойте.
Prepare the meat. Lightly beat the escalope pieces on both sides. Pepper and salt.
Подготовьте мясо. Кусочки эскалопов слегка отбейте с 2 сторон. Поперчите и посолите.
Make the batter. In a bowl, mix eggs, starch and a little salt with a fork or whisk. You can add spices if you wish. The batter should not be very thick.
Сделайте кляр. В миске смешайте вилкой или венчиком яйца, крахмал и немного соли. По желанию можете добавить специи. Кляр не должен получиться очень густым.
Dip the escalopes in batter and fry. To do this, dip each piece of meat in batter and roll on both sides. Pour vegetable oil into a heated frying pan and add garlic cloves. Fry them for 1 minute, stirring occasionally. Remove the garlic and add pieces of meat. Fry over medium heat for 5 minutes on both sides until golden brown.
Обваляйте эскалопы в кляре и пожарьте. Для этого каждый кусочек мяса опустите в кляр и обваляйте с двух сторон. На разогретую сковороду налейте растительное масло и добавьте зубчики чеснока. Пожарьте их в течение 1 минуты, периодически перемешивая. Чеснок уберите и положите кусочки мяса. Обжаривайте на среднем огне по 5 минут с обеих сторон до румяной корочки.
Serve escalopes in batter hot with vegetable salad.
Эскалопы в кляре подавайте в горячем виде с овощным салатом.