Boil chicken fillet in salted water. If you cut it into pieces, it will take 10-25 minutes. Boil the chicken egg in advance too.
Куриное филе отварите в подсоленной воде. Если порезать его на кусочки, это займет 10-25 минут. Куриное яйцо тоже заранее отварите.
Finely chop the boiled chicken breast.
Мелко порежьте вареную грудку курицы.
Start preparing the tartlet filling. Grate a boiled chicken egg and a block of hard cheese on a medium grater.
Начните готовить начинку для тарталеток. Натрите вареное куриное яйцо и брусок твердого сыра на средней терке.
Pass the garlic through a garlic press.
Чеснок пропустите через чесночницу.
Mix all the crushed ingredients: grated egg and cheese, chopped chicken breast, crushed garlic. Season with mayonnaise to your liking.
Смешайте все измельченные ингредиенты: натертое яйцо и сыр, нарезанную куриную грудку, подавленный чеснок. Заправьте майонезом по собственному вкусу.
Place the resulting mass into tartlets, using a teaspoon to form a small mound on top.
Полученную массу выложите в тарталетки, сформировав чайной ложкой небольшую горку сверху.
Serve the finished chicken tartlets to the table immediately so that the mayonnaise does not have time to drain to the bottom of the edible form. Garnish the finished molds with chicken breast filling with parsley.
Готовые тарталетки с курицей подавайте к столу сразу, чтобы майонез не успел стечь на дно съедобной формы. Готовые формочки с начинкой из куриной грудки украсьте петрушкой.