Wash the pork chops and dry them with paper towels. Wash the champignons and cut into small slices. Prepare a heat-resistant form. Preheat the oven to 180 degrees.
Свиные эскалопы вымойте и обсушите бумажными полотенцами. Шампиньоны вымойте и нарежьте небольшими пластинами. Приготовьте жаропрочную форму. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the meat. Lightly beat the escalope pieces on both sides. Pepper, salt and add dried basil.
Подготовьте мясо. Кусочки эскалопов слегка отбейте с 2 сторон. Поперчите, посолите и добавьте сушеный базилик.
Fry the meat. To do this, pour vegetable oil into a heated frying pan and place the seasoned escalopes. Fry over medium heat for 5 minutes on both sides until golden brown.
Обжарьте мясо. Для этого на разогретую сковороду налейте растительное масло и положите приправленные эскалопы. Обжаривайте на среднем огне по 5 минут с обеих сторон до румяной корочки.
Stew the mushrooms. Take another frying pan, heat it up, pour a little oil and add the champignons. Simmer until the liquid evaporates. Add cream, then cream cheese. Add salt and stir. Cook for a couple of minutes until thickened.
Потушите грибы. Возьмите еще одну сковороду, разогрейте, налейте немного масла и выложите шампиньоны. Тушите до выпаривания жидкости. Добавьте сливки, затем сливочный сыр. Посолите и перемешайте. Варите пару минут до загустения.
Bake escalopes with mushrooms. Place the escalopes in a baking dish. Top each escalope with the mushroom and cream cheese sauce. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 5-7 minutes.
Запеките эскалопы с грибами. Выложите эскалопы в форму для запекания. Покройте каждый эскалоп соусом из шампиньонов и сливочного сыра. Запеките в разогретой до 180 градусов духовке 5-7 минут.
Place escalopes with mushrooms on portioned plates and serve with vegetable salad.
Эскалопы с грибами выложите на порционные тарелки, подавайте с овощным салатом.