Grate the cheese on a coarse or medium grater. Peel the onion, wash it and cut it into rings. Wash the tomatoes and cut into slices. Peel, wash and chop the garlic. Wash the pork, cut into escalopes 1.5-2 cm thick and dry with paper towels. Wash the cilantro, dry on paper towels and finely chop. Prepare a baking sheet. Preheat the oven to 180 degrees.
Сыр натрите на крупной или средней терке. Лук почистите, вымойте и нарежьте кольцами. Помидоры вымойте и нарежьте кружочками. Чеснок почистите, вымойте и измельчите. Свинину вымойте, нарежьте эскалопы толщиной 1,5-2 см и обсушите бумажными полотенцами. Кинзу вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарубите. Приготовьте противень. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the meat for roasting. Lightly beat the escalope pieces on both sides. Pepper and salt.
Подготовьте мясо к запеканию. Кусочки эскалопов слегка отбейте с 2 сторон. Поперчите и посолите.
Bake the escalopes in the oven. To do this, grease a baking sheet with vegetable oil, lay out escalopes evenly, grease with mayonnaise, sprinkle with chopped garlic, then place onion rings and tomato slices. Spread the grated cheese over the entire surface. Place the baking sheet in the preheated oven and bake for 30-40 minutes until golden brown.
Запеките эскалопы в духовке. Для этого противень смажьте растительным маслом, выложите равномерно эскалопы, смажьте майонезом, посыпьте измельченным чесноком, затем положите кольца лука и кружочки помидоров. Распределите по всей поверхности тертый сыр. Противень поставьте в разогретую духовку и запекайте 30-40 минут до румяной корочки.
Place escalopes with tomatoes and cheese on serving plates, sprinkle with chopped herbs on top.
Эскалопы с помидорами и сыром выложите на порционные тарелки, сверху посыпьте измельченной зеленью.