Prepare the necessary products. Wash the pieces of meat and dry them with a paper towel. Grate the cheese. Wash the lemon, cut into slices and squeeze out the juice. Wash the parsley and chop finely.
Подготовьте нужные продукты. Кусочки мяса вымойте и обсушите бумажным полотенцем. Сыр натрите на терке. Лимон вымойте, нарежьте на дольки и выжмите сок. Петрушку вымойте и мелко нарубите.
Prepare your escalopes. To do this, beat the escalopes on both sides, add salt, pepper and lemon juice.
Подготовьте эскалопы. Для этого отбейте эскалопы с двух сторон, посолите, поперчите и полейте соком лимона.
Fry the escalopes. To do this, place a frying pan on the stove, heat it, pour in vegetable oil, add a piece of butter. Add turkey escalopes and cook for 5 minutes on each side. The fire should be medium. Place grated cheese on top.
Пожарьте эскалопы. Для этого поставьте на плиту сковороду, разогрейте, влейте растительное масло, добавьте кусочек сливочного. Выложите эскалопы из индейки и жарьте по 5 минут с каждой стороны. Огонь должен быть средним. Положите сверху натертый сыр.
Before serving, sprinkle the turkey escalopes with chopped parsley.
Перед подачей посыпьте эскалопы из индейки нарезанной петрушкой.