Wash the pork, cut into escalopes 1.5-2 cm thick and dry with paper towels. Peel the garlic, wash it, finely chop it or pass it through a press. Prepare a baking sheet and foil. Turn on the oven to 190 degrees.
Свинину вымойте, нарежьте эскалопы толщиной 1,5-2 см и обсушите бумажными полотенцами. Чеснок почистите, вымойте, мелко нарубите или пропустите через пресс. Приготовьте противень и фольгу. Включите духовку на 190 градусов.
Prepare the marinade. In a bowl, mix oil, soy sauce, paprika, mustard, turmeric, nutmeg, salt, ground black pepper and finely chopped garlic. Rub the escalopes thoroughly with the marinade and place in a bowl. Cover with a lid and refrigerate for 3 hours.
Приготовьте маринад. В миске смешайте масло, соевый соус, паприку, горчицу, куркуму, мускатный орех, соль, черный молотый перец и мелко нарезанный чеснок. Тщательно натрите эскалопы маринадом и выложите в миску. Накройте крышкой и уберите в холодильник на 3 часа.
Bake the meat in the oven. Place foil on a baking sheet and place marinated escalopes on it, spread in one layer. Place in an oven preheated to 190 degrees for 40-50 minutes.
Запеките мясо в духовке. На противень выложите фольгу и положите на нее маринованные эскалопы, распределите в один слой. Отправьте в разогретую до 190 градусов духовку на 40-50 минут.
Remove the finished escalopes from the foil, place on serving plates and serve with vegetable salad.
Готовые эскалопы освободите от фольги, выложите на порционные тарелки и подавайте с овощным салатом.