Grate the cheese on a fine grater.
Натрите сыр на мелкой терке.
Form into balls. In a bowl, mix grated cheese, eggs, flour and spices. Mix thoroughly until smooth. Form the cheese dough into small balls.
Сформируйте шарики. В миске смешайте тертый сыр, яйца, муку и специи. Тщательно перемешайте до однородности. Из сырного теста сформируйте небольшие шарики.
Fry. Heat a large amount of vegetable oil in a saucepan or frying pan. Fry the balls in batches until golden brown. After frying, place the cheese balls on paper towels to absorb excess oil. Sprinkle the balls with salt and chili pepper. Stir.
Обжарьте. Сильно разогрейте большое количество растительного масла в кастрюле или сковороде. Порционно обжаривайте шарики до золотистого цвета. После обжарки поместите сырные шарики на бумажные полотенца, чтобы оно впитало лишнее масло. Посыпьте шарики солью и перцем чили. Перемешайте.
Serve the cheese balls with your favorite sauce, such as ketchup or garlic.
Подавайте сырные шарики с любимым соусом, например, кетчупом или чесночным.