Boil chicken breast for broth. Wash it and cook in salted boiling water for 30-50 minutes, periodically skimming the foam from the surface of the broth. Grate processed cheese and hard cheese.
Отварите куриную грудку для бульона. Вымойте ее и варите в подсоленной кипящей воде 30-50 минут, перодически снимая пенку с поверхности бульона. Натрите на терке плавленый сыр и твердый сыр.
Make cheese balls. Mix grated hard cheese with flour, egg and chopped parsley. Roll the resulting mass into balls of such a size that it is convenient to eat them with a spoon.
Сделайте сырные шарики. Натертый твердый сыр смешайте с мукой, яйцом и нарезанной петрушкой. Из получившейся массы скатайте шарики такого размера, чтобы было удобно есть их ложкой.
Prepare the soup. Chop or grate the carrots and finely chop the onion. Fry the vegetables over medium heat until the onion is translucent. Cut the boiled chicken meat. Add the roast, chicken and potatoes to the prepared boiling broth. Cook for 10 minutes. Then add the melted cheese and wait for the soup to boil again. After this, add the cheese balls and vermicelli to the soup and cook for another 5 minutes.
Приготовьте суп. Нашинкуйте или натрите на терке морковь, нарежьте мелко лук. Обжарьте овощи на среднем огне до прозрачности лука. Нарежьте отваренное куриное мясо. Добавьте в готовый кипящий бульон зажарку, курицу и картофель. Варите 10 минут. Затем добавьте плавленый сыр и дождитесь, когда суп снова закипит. После этого отправьте в суп сырные шарики, вермишель и варите еще 5 минут.
If you are making soup for children, serve it in bright containers to attract the child's attention.
Если варите суп для детей, то подавайте его в яркой посуде, чтобы привлечь внимание ребенка.