Grate the cheese on a fine grater. Place breadcrumbs in a saucer.
Натрите сыр на мелкой терке. Насыпьте панировочные сухари в блюдце.
Form into balls. Mix grated cheese, egg, 3 tbsp in a bowl. flour, salt and pepper. Roll small balls from the resulting mass. Roll each cheese ball in breadcrumbs.
Сформируйте шарики. Смешайте в миске натертый сыр, яйцо, 3 ст.л. муки, соль и перец. Из получившейся массы скатайте небольшие шарики. Обваляйте каждый сырный шарик в панировочных сухарях.
Fry the balls. Heat the vegetable oil well in a high-sided frying pan or small saucepan. Stirring, fry the cheese balls until golden brown, 3-5 minutes.
Обжарьте шарики. В сковороде с высокими стенками или небольшой кастрюле хорошо разогрейте растительное масло. Помешивая, обжарьте сырные шарики до золотистого цвета 3-5 минут.
Serve cheese balls with your favorite sauce.
Подавайте сырные шарики с любимым соусом.