Wash and cut the ribs into portions.
Помойте и нарежьте ребрышки на порции.
Fry the ribs. Pour vegetable oil into the multicooker bowl. Place the ribs in it. Turn on the “Baking” mode and leave for 25 minutes, turning the meat from time to time.
Обжарьте ребрышки. В чашу мультиварки залейте растительное масло. Выложите в него ребрышки. Включите режим «Выпечка» и оставьте на 25 минут, время от времени переворачивая мясо.
Add vegetables. First add the onion to the meat. Cook them together for 5 minutes in the “Baking” mode. Then add spices and carrots. Leave for another 5 minutes.
Добавьте овощи. К мясу сначала добавьте лук. Готовьте их вместе 5 минут в режиме «Выпечка». Затем засыпьте специи и морковь. Оставьте еще на 5 минут.
Stew with potatoes. Add potatoes and water to root vegetables and ribs. Close the multicooker lid and set the timer for 50 minutes.
Потушите с картофелем. К корнеплодам и ребрышкам добавьте картошку и воду. Закройте крышку мультиварки и выставите таймер на 50 минут.
Before serving, place the dish on plates.
Перед подачей разложите блюдо на тарелки.