Rinse the ribs thoroughly under running water. Dry them with a paper towel.
Промойте тщательно под проточной водой ребра. Обсушите их бумажным полотенцем.
Prepare the meat. Heat vegetable oil and butter in a frying pan. Place the ribs in a container. Fry until golden brown, stirring occasionally. Season with salt and pepper. Transfer the meat to a bowl.
Подготовьте мясо. Разогрейте в сковороде растительное и сливочное масло. Выложите в емкость ребрышки. Обжаривайте до золотистой корочки, время от времени помешивая. Посолите и поперчите. Мясо переложите в миску.
Fry the vegetables. Place the vegetables in the pan where the meat was previously fried: carrots, onions and garlic. Cook until golden brown.
Обжарьте овощи. Положите овощи в сковороду, где ранее жарилось мясо: морковь, лук и чеснок. Готовьте до образования золотистой корочки.
Bake meat with vegetables. Place the meat in a baking dish or roasting pan, cover it with vegetables, and then pour in the broth. Cover with a lid/foil and place in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Запеките мясо с овощами. В посуду для выпекания или утятницу выложите мясо, засыпьте его овощами, а потом залейте бульоном. Накройте крышкой/фольгой и отправьте в разогретую до 180 градусов духовку на 40 минут.
Add remaining ingredients. 20 minutes before the dish is ready, remove it from the oven. Add apples, mushrooms and beans. Place back in the oven.
Добавьте оставшиеся продукты. За 20 минут до готовности блюда достаньте его из духовки. Добавьте яблоки, грибы и фасоль. Снова уберите в духовой шкаф.
Serve the pork ribs and beans as soon as they're cooked. Otherwise, the resulting fat will harden.
Подавайте свиные ребрышки с фасолью, как только приготовите. Иначе образовавшийся жир застынет.