Rinse the ribs under cold water. If necessary, cut them into portions.
Промойте под холодной водой ребрышки. При необходимости нарежьте их на порционные куски.
Marinate the meat. Season the ribs with salt and pepper. Then place them in any container, alternating a layer of meat and onions. Pour beer, cover the bowl with a lid or foil. Place the ribs in the refrigerator for 180 minutes.
Замаринуйте мясо. Натрите ребрышки солью и перцем. Затем выложите их в любую емкость, чередуя слой мяса и лука. Залейте пивом, накройте миску крышкой или фольгой. Уберите ребрышки в холодильник на 180 минут.
Cook the meat. Preheat the oven to 200 degrees. Place the ribs on the grill. Bake for about 20 minutes and then flip. Cook in the oven for another 30 minutes.
Приготовьте мясо. Разогрейте духовку до 200 градусов. Ребрышки выложите на решетку. Запекайте около 20 минут, а затем переверните. Готовьте в духовке еще 30 минут.
Place the finished ribs into a serving bowl and sprinkle with herbs on top.
Переложите готовые ребрышки в посуду для сервировки, сверху посыпьте зеленью.