Wash and peel the vegetables. Cut them into small pieces. Wash the pork and cut into pieces of 2-3 ribs each. Make the broth in advance. Prepare a large durable bag, a baking sheet, foil, and a heat-resistant pan. Turn the oven on 180 degrees.
Вымойте и очистите овощи. Нарежьте их небольшими кусочками. Свинину промойте и нарежьте кусками по 2-3 ребра в каждом. Заранее сделайте бульон. Приготовьте большой прочный пакет, противень, фольгу, жаропрочную кастрюлю. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the marinade. Place carrots, celery, onion, and garlic in a bowl. Place the ribs, pour dry red wine. Add a bay leaf on top and cover with cling film. Marinate in the refrigerator for at least 2.5 hours.
Приготовьте маринад. В чашу положите морковь, сельдерей, лук, чеснок. Выложите ребра, залейте красным сухим вином. Сверху добавьте лавровый лист, закройте пещевой пленкой. Маринуйте в холодильнике минимум 2,5 часа.
Prepare the ribs. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the ribs for about 3 minutes. Then add the vegetables from the marinade to them, after draining the wine from them. fry for 5 minutes.
Приготовьте ребра. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжаривайте ребра около 3 минут. Затем добавьте к ним овощи из маринада, предворительно слив с них вино. обжарьте 5 минут.
Braise the ribs. Transfer the ribs with vegetables to a heatproof bowl with a lid, add tomato paste. Pour in the broth and a little marinade. Simmer in the oven for 1 hour.
Потушите ребра. Переложите ребра с овощами в жаропрочную посуду с крышкой, добавьте томатную пасту. Влейте бульон и немного маринада. Томите в духовке в течение 1 часа.
Garnish the finished dish with finely chopped fresh herbs.
Готовое блюдо украсьте мелко нарезанной свежей зеленью.