Wash the pork ribs, cut off the films and veins from them, and cut into portions. Peel the onion and cut into half rings. Rinse the buckwheat. Wash the greens for serving, dry on paper towels and finely chop. Heat a cauldron with vegetable oil.
Промойте свиные ребра, срежьте с них пленки и жилы, нарежьте порционно. Лук очистите от кожуры, нарежьте полукольцами. Гречневую крупу промойте. Зелень для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Разогрейте казан с растительным маслом.
Prepare the ribs. Place the ribs in a cauldron with heated oil and fry for about 5-7 minutes. Then add the onion and fry for another 1-2 minutes. Pour in hot water and boil the ribs over moderate heat for about 35-40 minutes. Remove any foam that has formed from the surface of the broth. Add bay leaves.
Приготовьте ребрышки. В казан с разогретым масло выложите ребрышки, обжарьте примерно 5-7 минут. Затем добавьте лук и обжарьте еще 1-2 минуты. Влейте горячую воду и отварите ребрышки на умеренном нагреве примерно 35-40 минут. Удалите образовавшуюся пену с поверхности бульона. Добавьте лавровые листья.
Add buckwheat to the ribs and finish cooking the dish. Add salt. Place buckwheat in a cauldron with meat, cook over moderate heat for about 15 minutes. Then turn off the heat and let the buckwheat steam under the lid for another 10 minutes so that it absorbs excess liquid.
Добавьте к ребрышкам гречку и завершите приготовление блюда. Добавьте соль. Гречневую крупу выложите в казан к мясу, готовьте на умеренном нагреве примерно 15 минут. Затем выключите нагрев и дайте гречке пропариться под крышкой еще 10 минут, чтобы она впитала в себя лишнюю жидкость.
Place the pork ribs with buckwheat on deep plates and serve with finely chopped fresh herbs.
Свиные ребрышки с гречкой разложите по глубоким тарелкам и подайте с мелко нарезанной свежей зеленью.