Wash the pork ribs and cut into portions. Wash and peel the vegetables, remove the seeds and internal membranes from the pepper. Finely chop the onion, tomato and bell pepper. Cut the potatoes into cubes. Wash the greens, dry on paper towels and finely chop. Prepare clay pots. Turn the oven on 180 degrees.
Промойте свиные ребра, нарежьте порционно. Овощи вымойте и очистите, из перца удалите семена и внутренние перегородки. Мелко нарежьте лук, помидор и болгарский перец. Картофель порежьте кубиками. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Приготовьте глиняные горшочки. Включите духовку на 180 градусов.
Fry the ribs. Place the ribs in a deep container, season with spices, salt, pepper, and mix. Leave them to marinate for 60 minutes. Then heat a frying pan with vegetable oil and fry until golden brown on each side, about 7-10 minutes.
Обжарьте ребрышки. Ребрышки выложите в глубокую емкость, приправьте специями, посолите, поперчите, перемешайте. Оставьте их мариноваться на 60 минут. Затем разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте до румяной корочки с каждой стороны, приблизительно 7-10 минут.
Prepare the potatoes. Place the potatoes in the same pan in which the ribs were fried and fry lightly over medium heat, about 5-7 minutes.
Подготовьте картошку. Картофель выложите на ту же сковороду, где обжаривались ребрышки, слегка обжарьте на среднем огне, приблизительно 5-7 минут.
Form a pot and bake the meat and vegetables. Place the resulting preparations on the bottom of the pots in the following sequence: ribs, onions, peppers, potatoes, tomatoes, bay leaves, salt and pepper. Add about 2/3 cup of water and place in the oven at 180 degrees for 1.5 hours.
Сформируйте горшочек и запеките мясо с овощами. Полученные заготовки выложите на дно горшочков в следующей последовательности: ребрышки, лук, перец, картофель, помидоры, лавровый лист, соль и перец. Добавьте примерно 2/3 стакана воды и поставьте в духовку при температуре 180 градусов на 1,5 часа.
Serve the finished dish to the table in pots, garnished with fresh finely chopped herbs.
Готовое блюдо подавайте к столу в горшочках, украсив свежей мелко нарезанной зеленью.