Wash and peel the vegetables. Wash and chop the pork ribs, trim off the fat and chop finely. Cut the carrots into large strips, the onion into half rings, and the tomato into small cubes. Peel the garlic and chop finely.
Вымойте и очистите овощи. Свиные ребра промойте и порубите, срежьте с них сало и мелко нарежьте. Нарежьте морковь крупной соломкой, лук — полукольцами, а помидор — мелкими кубиками. Чеснок очистите и мелко нарежьте.
Fry the ribs. Fry the fat from the ribs in a frying pan. Add the ribs, season with salt and pepper and fry until golden brown, about 10-12 minutes.
Обжарьте ребрышки. Сало с ребрышек зажарьте на сковороде. Добавьте ребрышки, посолите, поперчите и обжаривайте до золотистой корочки, приблизительно 10-12 минут.
Prepare rice with vegetables. In the pan where the ribs were fried, add onion, garlic and carrots and fry for 5-7 minutes. Add tomatoes, stir. Then add rice to the pan and cook for another 1 minute. Add enough water to completely cover the rice and simmer until the water has evaporated, about 10 to 12 minutes. Place the ribs in the pan, stir and cook until done.
Приготовьте рис с овощами. В сковороду, где обжаривались ребрышки, положите лук, чеснок и морковь, обжаривайте 5-7 минут. Добавьте помидоры, перемешайте. Затем всыпьте в сковороду рис и жарьте еще 1 минуту. Добавьте воду, чтобы она полностью покрыла рис, и тушите, пока вода не выпарится, приблизительно 10-12 минут. Положите в сковороду ребрышки, перемешайте и доведите до готовности.
Serve rice with ribs in deep beautiful plates, stylized in oriental style.
Рис с ребрышками подавайте в глубоких красивых тарелках, стилизованных под восточный стиль.