Wash the pork ribs and remove the back film with a knife. Divide the ribs into portions of 3-5 bones. Prepare a baking sheet and foil. Turn on the oven to 220 degrees.
Свиные ребра вымойте и снимите заднюю пленку при помощи ножа. Поделите ребра на порции из 3-5 косточек. Приготовьте противень, фольгу. Включите духовку на 220 градусов.
Marinate the ribs. In a bowl, combine applesauce, ketchup, sugar, soy sauce, garlic powder, paprika, cinnamon, salt and pepper. Squeeze the juice of half a lemon. Stir and brush the sauce over the ribs. Place in the refrigerator to marinate for 60 minutes.
Замаринуйте ребра. В миске смешайте яблочное пюре, кетчуп, сахар, соевый соус, чесночный порошок, паприку, корицу, соль и перец. Выдавите сок половины лимона. Перемешайте и смажьте соусом ребрышки. Поставьте в холодильник для маринования на 60 минут.
Bake the ribs. Place the ribs on a baking sheet and place the remaining sauce on top. Cover the baking sheet with foil and place in an oven preheated to 220 degrees for 60 minutes. After an hour, remove the foil and brush the ribs with the sauce that has accumulated at the bottom of the pan. Return to the oven and bake for another 15 minutes.
Запеките ребра. Выложите ребра на противень, остатки соуса поместите сверху. Накройте противень фольгой и поставьте в разогретую до 220 градусов духовку на 60 минут. Спустя час снимите фольгу, смажьте ребрышки соусом, который скопился на дне формы. Верните в духовку и запекайте еще 15 минут.
Place the ribs on serving plates and garnish with onions.
Выложите ребрышки на порционные тарелки и украсьте луком.