Wash the lamb ribs under running water and pat dry on paper towels. Peel the garlic and chop it. Prepare the foil.
Вымойте бараньи ребра под проточной водой и обсушите на бумажных полотенцах. Чеснок очистите от шелухи и измельчите. Приготовьте фольгу.
Marinate the ribs. Mix chopped garlic, herbs, pepper and salt. Spread the mixture over the ribs. Pour soy sauce into the container with the ribs. Squeeze the lemon juice, cut the lemon into rings and send there. Stir and marinate the ribs in the refrigerator for 2 hours.
Замаринуйте ребра. Смешайте измельченный чеснок, травы, перец и соль. Намажьте смесью ребрышки. Налейте в емкость с ребрышками соевый соус. Выжмите лимонный сок, а лимон нарежьте колечками и отправьте туда же. Перемешайте и поставьте ребра мариноваться в холодильник на 2 часа.
Bake the ribs. Pack the ribs tightly in foil, possibly in several layers. Bake in an oven preheated to 200 degrees for 1.5 hours.
Запеките ребра. Ребрышки плотно упакуйте в фольгу, можно в несколько слоев. Отправьте запекаться в разогретую до 200 градусов духовку на 1,5 часа.
After baking, add any vegetables to the ribs. You will have a delicious side dish for lamb ribs.
После запекания добавьте к ребрам любые овощи. У вас будет вкусный гарнир к бараньим ребрышкам.