Wash the pork ribs. Divide them into portions. Wash the green onions, dry on paper towels and chop. Peel the garlic and chop finely. Conveniently place the products you need on your desktop.
Свиные ребра вымойте. Поделите их на порционные кусочки. Зеленый лук вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и нарежьте. Чеснок очистите и мелко нарежьте. Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты.
Braise the ribs. Place the ribs in a high-sided frying pan, cover them with water, add most of the sugar and green onions. Bring to a boil, then cover with a lid, reduce heat to low and simmer for about 2 hours.
Потушите ребра. В сковороду с высокими стенками положите ребрышки, залейте их водой, добавьте большую часть сахара и зеленый лук. Доведите до кипения, затем накройте крышкой, убавьте огонь до минимального и томите около 2 часов.
Add the remaining ingredients and make a sweet and sour sauce. After 2 hours, remove the lid, turn up the heat and evaporate the excess liquid. Add the remaining sugar, rice vinegar and soy sauce. Add salt to taste. Stirring, sauté the contents until the required thickness. Remove from heat, sprinkle with sesame seeds and chopped garlic.
Добавьте оставшиеся продукты и сделайте кисло-сладкий соус. Спустя 2 часа снимите крышку, прибавьте огонь и выпарите лишнюю жидкость. Добавьте оставшийся сахар, рисовый уксус и соевый соус. Посолите по вкусу. Помешивая, пассеруйте содержимое до необходимой густоты. Снимите с огня, посыпьте кунжутом и измельченным чесноком.
Serve the Asian-style ribs over noodles and encourage eating with sushi chopsticks.
Подавайте ребра в азиатском стиле с лапшой и предложите есть блюдо палочками для суши.