Wash the ribs, dry on paper towels and cut into portions. Conveniently place the products you need on your desktop. Peel and chop the garlic. Prepare a baking sheet and foil. Preheat the oven to 200 degrees.
Вымойте ребра, обсушите на бумажных полотенцах и поделите на порционные кусочки. Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Чеснок очистите и измельчите. Приготовьте противень, фольгу. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Marinate the ribs. In a deep container, mix olive oil, vinegar, soy sauce, honey, mustard and chopped garlic. Salt and pepper to taste. Mix everything thoroughly until smooth and pour the resulting sauce over the pork ribs. Place in the refrigerator to marinate for 4 hours.
Замаринуйте ребра. В глубокой емкости смешайте оливковое масло, уксус, соевый соус, мед, горчицу и измельченный чеснок. Посолите и поперчите по вкусу. Все тщательно перемешайте до однородности и полейте свиные ребра получившимся соусом. Поставьте мариноваться на 4 часа в холодильник.
Bake the ribs. Place the ribs on a baking sheet, pour the remaining sauce over them, cover with foil and place in an oven preheated to 200 degrees for 30 minutes. Then remove the foil, brush the ribs with sauce from the bottom of the pan and bake for another 10-15 minutes. The ribs should be caramelized.
Запеките ребра. Переложите ребра на противень, полейте их остатками соуса, накройте фольгой и поставьте в разогретую до 200 градусов духовку на 30 минут. Затем уберите фольгу, смажьте ребра соусом со дна формы и запекайте еще 10-15 минут. Ребра должны карамелизироваться.
Serve the ribs with the country baked potatoes and garnish with a sprig of thyme.
Подавайте ребрышки с запеченной картошкой по-деревенски и украсьте блюдо веточкой тимьяна.