Prepare the food: wash the mushrooms, peel the onions. Preheat oven to 200°C.
Подготовьте продукты: помойте грибы, очистите лук. Разогрейте духовку до 200 °С.
Finely chop the onion. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion in it.
Мелко нарежьте лук. Разогрейте сковороду с растительным маслом, обжарьте на ней лук.
Cut the chicken fillet and mushrooms into strips. Add butter to the pan with the onions, then the chicken and mushrooms. Fry until golden brown.
Нарежьте соломкой куриное филе и грибы. Добавьте в сковороду к луку сливочное масло, затем курицу и грибы. Обжаривайте до появления золотистой корочки.
Add flour to chicken and mushrooms, stir. Then add cream and salt. Reduce heat and simmer for 10-15 minutes until thickened.
Добавьте к курице и грибам муку, перемешайте. Затем добавьте сливки и посолите. Уменьшите огонь и тушите массу 10-15 минут до загустения.
Place the julienne into the cocotte bowls. Grate the cheese and sprinkle the julienne on top. Place in the oven to bake for 5 minutes. The dish is ready, bon appetit!
Выложите жюльен в кокотницы. Натрите сыр, посыпьте им сверху жюльен. Поставьте в духовку запекаться на 5 минут. Блюдо готово, приятного аппетита!