Rinse and dry the ribs. Cut crosswise into portions. Peel the garlic and cut into large rings. Wash the greens, dry with paper towels and finely chop. Prepare a baking sleeve. Preheat the oven to 220 degrees.
Ребрышки промойте просушите. Нарежьте на порционные куски поперек. Чеснок почистите и нарежьте крупными колечками. Зелень вымойте, обсушите бумажными полотенцами и мелко нарежьте. Приготовьте рукав для запекания. Духовку разогрейте до 220 градусов.
Prepare the marinade. In a deep container, mix soy sauce, honey and Dijon mustard. Pour in 1 tbsp. vegetable oil. Stir until the honey dissolves. Add garlic, salt, herbs and ground black pepper. Place the ribs in a deep bowl or pan and pour over the resulting marinade. Leave to marinate for about 2 hours.
Приготовьте маринад. В глубокой емкости смешайте соевый соус, мед и дижонскую горчицу. Влейте 1 ст.л. растительного масла. Размешайте до растворения меда. Добавьте чеснок, соль, зелень и черный молотый перец. Поместите ребрышки в глубокую миску или кастрюлю и залейте полученным маринадом. Оставьте мариноваться примерно на 2 часа.
Bake the marinated ribs in the oven. Preheat the oven to 200 degrees. Bake the ribs for 40 minutes in the oven, placing them in a baking dish or on a baking sheet.
Запеките мариннованные ребрышки в духовке. Разогрейте духовку до 200 градусов. Запекайте ребрышки 40 минут в духовке положив их в форму для запекания или на противень.
Serve the ribs in honey sauce immediately after baking, garnished with fresh herbs and iceberg lettuce.
Ребрышки в медовом соусе подавайте сразу после запекания, украсив свежей зеленью и салатом айсберг.