Rinse the pork ribs thoroughly with cold water, cut out the veins and membranes and divide into portions of 2-3 ribs each. Peel the onion and cut into thin rings. Peel the garlic and pass through a press. Wash the greens, dry on paper towels and finely chop. Prepare a baking dish and foil. Turn on the oven to 200 degrees.
Свиные ребрышки тщательно промойте холодной водой, вырежьте жилы и пленки и разделите на порционные куски по 2-3 ребра в каждом. Лук очистите от шелухи и нарежьте тонкими кольцами. Очистите чеснок и пропустите через пресс. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Приготовьте форму для запекания и фольгу. Включите духовку на 200 градусов.
Marinate the meat in spices. Place the ribs in a pan or bowl, rub each piece with garlic, sprinkle with herbs, a mixture of peppers and salt. Then add 3-4 tablespoons of soy sauce. Lightly crush the onion rings with your hands and place them on the meat. Mix everything thoroughly so that the ribs are evenly coated with the marinade. Cover the meat with a lid or saucer and marinate in the refrigerator for 1 hour.
Замаринуйте мясо в специях. Положите ребрышки в кастрюлю или миску, натрите каждый кусочек чесноком, посыпьте зеленью, смесью перцев и солью. Затем добавьте 3-4 ложки соевого соуса. Кольца лука слегка помните руками и выложите на мясо. Тщательно все перемешайте, чтобы ребрышки равномерно покрылись маринадом. Накройте мясо крышкой или блюдцем и поставьте мариноваться в холодильник на 1 час.
Bake the marinated ribs. Grease a baking dish with vegetable oil or cover with foil. Place the marinated beef ribs in the prepared pan and cover the top with foil. Place the pan in a preheated oven and bake at 200 degrees for 1.5 hours.
Запеките маринованные ребрышки. Смажьте форму для запекания растительным маслом или застелите фольгой. В подготовленную форму выложите промариновавшиеся говяжьи ребрышки и накройте сверху фольгой. Отправьте форму в разогретую духовку и запекайте при температуре 200 градусов в течение 1,5 часов.
Serve the finished ribs with fresh vegetables and herbs.
Готовые ребрышки подавайте к столу со свежими овощами и зеленью.