Grate the potatoes and cheese on a coarse grater, chop the onion. Pass the garlic through a press. Prepare a heat-resistant form. Preheat the oven to 180 degrees.
Натрите картофель и сыр на крупной терке, нарежьте лук. Чеснок пропустите через пресс. Приготовьте жаропрочную форму. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Mix the ingredients. In a large bowl, mix sour cream, garlic, chopped onion, grated potatoes and some cheese. Mix thoroughly.
Смешайте игредиенты. В большой миске смешайте сметану, чеснок, добавьте нарезанный лук, натертый картофель и часть сыра. Тщательно перемешайте.
Bake the casserole. Place the mixture in a baking dish, sprinkle with the remaining cheese for a golden brown crust, and bake for 45 minutes.
Запеките запеканку. Выложите массу в форму для запекания, посыпьте оставшимся сыром для румяной корочки, запекайте 45 минут.
Before serving, sprinkle chopped green onions or a handful of finely chopped parsley or other herbs on top.
Перед подачей посыпьте сверху нарезанным зеленым луком или горсткой мелко нарезанной петрушки или другой зелени.