Boil the spaghetti. To do this, place the spaghetti in boiling salted water and cook for 12 minutes, stirring constantly. Remove the tuna from the can, drain the liquid and mash the fish with a fork. Peel the onion and finely chop. Grate the cheese. Heat the frying pan. To serve, wash the coriander, pat dry on paper towels and finely chop. Tip: Cook spaghetti until al dente (7-10 minutes), ideal for pasta recipe with canned tuna.
Отварите спагетти. Для этого в кипящую подсоленную воду опустите спагетти и варите 12 минут, постоянно помешивая. Достаньте тунца из банки, слейте жидкость и разомните рыбу вилкой. Лук очистите от шелухи и мелко нарежьте. Сыр натрите на терке. Разогрейте сковороду. Кориандр для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Совет: отварите спагетти до степени аль денте (7-10 минут), это идеальный вариант для рецепта пасты с консервированным тунцом.
Prepare the sauce. To do this, fry the onion in a frying pan heated with vegetable oil until golden brown for 5 minutes. Add the tuna to the onion and simmer for 3 minutes until the liquid has evaporated. Then pour in the cream and add grated cheese, add salt to taste and simmer over low heat for another 5-7 minutes.
Приготовьте соус. Для этого на разогретой с растительным маслом сковороде обжарьте лук до золотистого цвета в течение 5 минут. К луку добавьте тунец и потушите в течение 3 минут, пока не испарится жидкость. Затем влейте сливки и добавьте тертый сыр, посолите по вкусу и тушите на медленном огне в течение еще 5-7 минут.
Combine pasta with tuna. To do this, place the spaghetti on a plate and pour over the sauce.
Соедините пасту с тунцом. Для этого выложите спагетти на тарелку и полейте соусом.
For a restaurant-quality serving of canned tuna pasta, sprinkle the dish with finely chopped coriander and serve in a pasta bowl.
Чтобы порция пасты с консервированным тунцом выглядела, как в ресторане, посыпьте блюдо мелко нарезанным кориандром и подавайте в посуде для пасты.